Cesta: OMA » Slovensko » Stredné Slovensko » Žilinský kraj » Liptov » šport » bejzbal

Bejzbal, Liptov

Bejzbal v Liptov

V Liptov sa nachádza 1 kus bejzbal.

bejzbal inde

Liptovská Porúbka (1x), okres Liptovský Mikuláš (1x)

bejzbal

bejzbal, ihrisko,
Horepotoky 19, 033 01 Liptovská Porúbka

bejzbal inde

Liptovská Porúbka (1x), okres Liptovský Mikuláš (1x)
bejzbal v Liptovská Porúbka
bejzbal v okres Liptovský Mikuláš

Podobné, Liptov:

319x ihrisko, 163x detské ihrisko, 122x futbal, 68x tenis, 30x športové centrum, 23x plávanie, 23x basketbal, 20x multi, 20x lezenie, 11x lyžovanie, 8x štadión, 6x posilňovňa, 6x plážový volejbal, 5x kolky, 4x hokej, 4x atletika, 4x streľba, 4x tanec, 3x skejtbord, 3x BMX, 3x stolný tenis, 2x motorky, 2x klzisko, 2x park pre psov, 2x bicyklovanie, 2x gymnastika, 1x bejzbal, 1x kanoe, 1x šach, 1x rybolov, 1x jazdenie na koni, 1x mini-golf, 1x golfové ihrisko, 1x boules, 1x korčuľovanie
Hľadáme baseball, OSM tagy: sport = 'baseball'.
Bejzbal, Liptov

Viac o nás

Podpor projekt OMA:

QR kód na túto stránku liptov.oma.sk sport baseball

Spojte sa s nami na facebooku, zdieľajte túto stránku na Facebooku, na Twittri, alebo umiestnite odkaz na svoju stránku.

Ale hlavne doplňte dáta do Openstreetmap, články do wikipédie, ...

Zdroj dát

Mapové údaje pochádzajú z www.OpenStreetMap.org, databáza je prístupná pod licenciou ODbL. OMA logoMapový podklad vytvára a aktualizuje Freemap Slovakia (www.freemap.sk), šíriteľný pod licenciou CC-BY-SA. Fotky sme čerpali z galérie portálu freemap.sk, autori fotiek sú uvedení pri jednotlivých fotkách a sú šíriteľné pod licenciou CC a z wikipédie. Výškový profil trás čerpáme z SRTM. Niečo vám chýba? Pridajte to. Sme radi, že tvoríte slobodnú wiki mapu sveta.